Antistress

antistress-Helene Bovin

Antistress med ansigts-zoneterapi

Find ind til dig selv

Når man er udfordret af omvæltninger, opgaver eller almindelig udvikling, kan man glemme den rolige og afklarede side af sig selv. Man glemmer simpelthen, hvordan det er at være i balance.


En times ansigtszoneterapi er som en genfødsel, hvor bekymringer og stress opløser sig, og du kommer hjem til din egen rolige indre base. Derfra er udsigten ofte lysere og livet lettere.

Ansigtszoneterapi er en kompleks behandlingsform, baseret på kinesiske, vietnamesiske, indiske, indianske og japanske teknikker. Behandlingen består af behagelige fingerstrøg og tryk på forskellige zoner, medianbaner og nervepunkter i ansigtet.

Metoden bruges til alle; børn, unge, ældre, mænd og kvinder, og har vist særligt god effekt på udtrættethed for eksempel efter familieforøgelse, stress, angst eller sygdom, børn med indre/ydre uro, eller kvinder med overgangsalderproblemer. Ansigstzonetarapi er en meget dyb og ekstremt beroligende behandling, der fjerner ubalancer i krop og sind. Behandlingen foregår påklædt, liggende på briks.

En behandling på 1 time koster 550,- kr

Ring til mig for at høre mere eller bestille tid.