Klar parat fødsel

Klar parat Foedsel - Helene Bovin

Klar parat fødsel

Fødedate

Vi starter med en fødedate, hvor vi finder ud af, hvad I har brug for, for at blive klar til jeres kommende fødsel. Her vil indgå:


1: Masser af viden om fødsel!
I får Fødemanualen for mænd – og den må gerne læses af kvinder også. Så har I den nødvendige grundviden, hvorfra vi bygger videre.

2: Kendskab til jeres egne ressourcer
Sammen skal vi gøre den generelle viden om fødsler til en viden, der handler om lige præcis jer. Jeres samarbejde og fælles mønstre undersøges struktureres, så de fungerer optimalt i pressede situationer.

3: Kvinde: giv dig hen!
På små hold underviser jeg sammen med en yogalærer i alt, hvad du som kvinde behøver, for at være fysisk og psykisk til stede i din fødsel. Tilmeld dig her.

4: Opsamling og høst
Når I har fået jeres lækre baby og sidder midt i smil, gråd og ammebryster, aftaler vi et barselsbesøg, hvor vi taler fødslen igennem. Hvad gik godt? Hvad blev anderledes end forventet? Hvad høster I af oplevelsen, hver for sig og sammen? Spørgsmål om baby, bristning, bryster eller amning tager vi også med. Til slut giver jeg den nybagte barselsmor en samlende massagebehandling, og giver tricks til den nybagte far.

Når I lader de styrker, jeres parforhold rummer, komme i spil, vil I modtage den allersmukkeste medalje for jeres indsats; jeres barn.

Ring til mig, så kan vi sammen finde ud af, hvad I har brug for.