Hvem er jeg

jordemoder-Helene Bovin

Hvem er jeg

Jeg er uddannet jordemoder i 1999. Jeg er også sundhedsantropolog og famileterapeut. Derudover har jeg en efteruddannelse i psykisk helbred omkring familiedannelse. 

Jeg har arbejdet på føde-, svangre- og barselsgange på både store og små sygehuse. 

Jeg har ejet en større klinik midt i Århus. 

Jeg har arbejdet med traumatiserede indvandrerkvinder og udviklet onlineforløb for kvinder med voldsomme fødselsforløb bag sig. 

De seneste år har jeg haft specialfunktion for gravide og barslende kvinder med psykisk sårbarhed. 

Og derudover har jeg skrevet bogen Fødemanualen for mænd

Jeg er 51 år, mor til 4 dejlige unge mænd, de to yngste er tvillinger på 17. Jeg bor i Brønshøj, har to dejlige børnebørn og verdens bedste mand.

Jeg har både været gift og skilt, har været kriseramt, rystet og svag, og har rejst mig igen og erkendt, at myten holder: Modgang modner og styrker virkelig! 

Jeg ELSKER at vejlede i den dans, I skal ind i sammen, og se livet udfolde sig hen over bump og modvind, flow, hengivelse og dyb forbundethed. 

Jeg ELSKER at hjælpe jer med at danne en familie, der kan få jer til at vokse både i personlighed, i parforhold og i fælles indre liv. 

Og jeg ELSKER at komme på barselsbesøg hos tre helt nye væsener, et nyfødt barn og to nyfødte forældre, og se den fine balance i det vigtige samspil; familien.

Det er det bedste og mest meningsfulde, jeg ved!